Inflyttning

Första vardagen i varje månad räknas som inflyttningsdag. Från och med klockan 13:00 denna dag, har du tillgång till din nya lägenhet. Om inflyttningsdagen infaller på en lördag, söndag, eller allmän helgdag, midsommarafton, julafton eller nyårsafton får du först flytta in nästkommande vardag.

Glöm inte att kontrollera lägenheten, så att den motsvarar dina förväntningar.

Nycklar
Nycklar till lägenheten kan ni hämta hos oss, på Tennvägen 5.

Adressändring
När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (https://skatteverket.se/flytta) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till samtliga myndigheter och även till företag.

Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se).

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta ditt lägenhetsnummer i ditt hyreskontrakt.

Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren eller på postboxen i entrén om det finns en sådan.

Hushållsel
När det gäller hushållsel, anmäler vi det till nätleverantören att du flyttat in. Vilken elleverantör du vill anlita väljer du själv.

Telefon
Flytt av ditt teleabonnemang måste du komma ihåg att göra.